header_pic6.jpg
2019-07-05
B. Stenier
Fijne vakantie!
Het Papageno-team wenst alle ouders en kinderen een prettige vakantie. We zien elkaar terug op maandag 2 september! De infoavond vindt plaats op donderdag 5 september om 18u voor de ouders van kleuters en om 19u voor de ouders van de leerlingen van de lagere school.

 

2019-06-15
B. Stenier
Schoolfeest 'Papageno leest'
Wat een prachtig feest! Met dank aan alle ouders, kinderen, personeelsleden en helpende handen om er een gezellig feest van te maken. We hebben er met volle teugen van genoten!

 

2019-02-10
B. Stenier
Feest bij de buren
Vrijdag 8 februari organiseerde de school opnieuw een 'feest bij de buren'. De ouders maakten overheerlijke gerechten klaar waar iedereen kon van proeven. De kinderen konden pakjes vissen, namen deel aan een muziekbingo of konden henna laten aanbrengen op hun hand. Dank voor jullie talrijke opkomst en het klaarmaken van de gerechtjes. Mijn dank aan het schoolteam, het oudercomité en alle helpende handen. Met z'n allen maakten we er een mooi feest van.

 

2018-12-06
B. Stenier
Sint en Piet
Vandaag deden Sint en Pieten hun intrede via de rode loper. Alle kinderen stonden hen op te wachten en zongen liedjes. Nadien kregen ze pakjes en speculaas. Bedankt en tot volgend jaar!

 

2018-10-05
B. Stenier
Saved By The Bell -actie
5 oktober neemt onze school deel aan de Saved By The Bell-actie van Studio Globo. Op de internationale dag van de leerkracht wil Studio Globo aandacht geven aan de soms moeilijke situaties waarin leerkrachten les geven. Bovendien hebben heel wat kinderen en jongeren niet steeds toegang tot goed en kwaliteitsvol onderwijs.